امنیت شبکه چیست؟ - شرکت تک سیستم گمبرون

امنیت شبکه چیست؟

امنیت شبکه چیست؟

امنیت شبکه از شبکه و داده های شما در برابر نفوذ، نقض قوانین و سایر تهدیدات محافظت می کند. این یک اصطلاح گسترده و فراگیر است که راه‌حل‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و همچنین فرآیندها یا قوانین و پیکربندی‌های مربوط به استفاده از شبکه، دسترسی، و حفاظت کلی از تهدید را توصیف می‌کند.

امنیت شبکه شامل کنترل دسترسی، نرم افزار ویروس و آنتی ویروس، امنیت برنامه، تجزیه و تحلیل شبکه، انواع امنیت مرتبط با شبکه (نقطه پایانی، وب، بی سیم)، فایروال ها، رمزگذاری VPN و موارد دیگر است.

مزایای امنیت شبکه

امنیت شبکه در حفاظت از داده ها و اطلاعات مشتری، ایمن نگه داشتن داده های مشترک و تضمین دسترسی قابل اعتماد و عملکرد شبکه و همچنین محافظت در برابر تهدیدات سایبری حیاتی است. یک راه حل امنیتی شبکه به خوبی طراحی شده هزینه های سربار را کاهش می دهد و از سازمان ها در برابر ضررهای پرهزینه ای که در اثر نقض داده ها یا سایر حوادث امنیتی رخ می دهد محافظت می کند. اطمینان از دسترسی قانونی به سیستم ها، برنامه ها و داده ها، عملیات تجاری و ارائه خدمات و محصولات به مشتریان را امکان پذیر می کند.

انواع حفاظت از امنیت شبکه

دیواره آتش ( Firewall )

فایروال ها ترافیک ورودی و خروجی در شبکه ها را با قوانین امنیتی از پیش تعیین شده کنترل می کنند. فایروال ها از ترافیک غیر دوستانه جلوگیری می کنند و بخشی ضروری از محاسبات روزانه هستند. امنیت شبکه به شدت به فایروال ها و به ویژه فایروال های نسل بعدی متکی است که بر مسدود کردن حملات بدافزار و لایه برنامه تمرکز دارند.

تقسیم بندی شبکه

بخش‌بندی شبکه مرزهایی را بین بخش‌های شبکه تعریف می‌کند که در آن دارایی‌های(داده های) آن بخش عملکرد، ریسک یا نقش مشترکی در سازمان دارند. به عنوان مثال، دروازه محیطی یک شبکه شرکت را از اینترنت جدا می کنند. از تهدیدهای بالقوه خارج از شبکه جلوگیری می شود و اطمینان حاصل می شود که داده های حساس سازمان در داخل باقی می مانند. سازمان‌ها می‌توانند با تعیین مرزهای داخلی اضافی در شبکه خود، که می‌تواند امنیت و کنترل دسترسی را بهبود بخشد، جلوتر بروند.

کنترل دسترسی

کنترل دسترسی افراد یا گروه‌ها و دستگاه‌هایی را تعریف می‌کند که به برنامه‌ها و سیستم‌های شبکه دسترسی دارند و در نتیجه دسترسی غیرمجاز و شاید تهدیدها را رد می‌کنند. یکپارچه‌سازی با “مدیریت هویت و دسترسی (IAM)” می‌تواند به‌شدت کاربر را شناسایی کند و “سیاست‌های کنترل دسترسی مبتنی بر نقش (RBAC)” را تضمین کند که شخص و دستگاه مجاز به دسترسی به دارایی هستند.

VPN دسترسی از راه دور

دسترسی از راه دور VPN؛ دسترسی از راه دور و ایمن به یک شبکه شرکتی را برای میزبان ها یا مشتریان فردی، مانند کارمندان از راه دور، کاربران تلفن همراه و مصرف کنندگان اکسترانت فراهم می کند. هر میزبان معمولاً دارای نرم افزار سرویس گیرنده VPN بارگذاری شده است یا از یک کلاینت مبتنی بر وب استفاده می کند. حریم خصوصی و یکپارچگی اطلاعات حساس از طریق احراز هویت چند عاملی، اسکن مطابقت نقطه پایانی، و رمزگذاری تمام داده های ارسال شده تضمین می شود.

دسترسی به شبکه اعتماد صفر (Zero Trust Network Access (ZTNA))

Zero Trust یک چارچوب امنیتی مبتنی بر این باور است که هر کاربر ، دستگاه و آدرس IP که به یک منبع دسترسی پیدا می کند یک تهدید محسوب می شود تا زمانی که خلاف آن ثابت شود. به عبارت دیگر Zero Trust یک مدل امنیتی فناوری اطلاعات است که نیاز به تأیید هویت دقیق برای هر شخص و دستگاهی دارد که می خواهد به منابع موجود در یک شبکه خصوصی دسترسی پیدا کند.

مدل امنیتی اعتماد صفر بیان می‌کند که کاربر فقط باید دسترسی و مجوزهایی را داشته باشد که برای انجام نقش خود به آن نیاز دارد. این یک رویکرد بسیار متفاوت از رویکرد ارائه شده توسط راه حل های امنیتی سنتی، مانند VPN ها است که به کاربر امکان دسترسی کامل به شبکه هدف را می دهد. دسترسی به شبکه اعتماد صفر همچنین به عنوان راه‌حل‌های محیطی تعریف‌شده نرم‌افزار (Software-Defined Perimeter) شناخته می‌شود، به کاربرانی که برای انجام وظایف خود به آن دسترسی نیاز دارند، اجازه دسترسی دقیق به برنامه‌های سازمان را می‌دهد.

امنیت ایمیل

امنیت ایمیل به هر فرآیند، محصول و سرویسی اطلاق می شود که برای محافظت از حساب های ایمیل و محتوای ایمیل شما در برابر تهدیدات خارجی طراحی شده است. اکثر ارائه دهندگان خدمات ایمیل دارای ویژگی های امنیتی داخلی هستند که برای حفظ امنیت شما طراحی شده اند، اما ممکن است این ویژگی ها برای جلوگیری از دسترسی مجرمان سایبری به اطلاعات شما کافی نباشد.

پیشگیری از از دست دادن داده (Data Loss Prevention (DLP))

پیشگیری از از دست دادن داده (DLP) یک روش امنیت سایبری است که فناوری و بهترین شیوه‌ها را برای جلوگیری از قرار گرفتن در معرض اطلاعات حساس خارج از یک سازمان، به ویژه داده‌های تنظیم‌شده مانند اطلاعات شناسایی شخصی (PII) و داده‌های مربوط به انطباق ترکیب می‌کند.

سیستم های پیشگیری از نفوذ (Intrusion Prevention Systems (IPS))

فناوری‌های IPS می‌توانند حملات امنیتی شبکه مانند حملات brute force، حملات Denial of Service (DoS) و سوء استفاده از آسیب‌پذیری‌های شناخته شده را شناسایی یا از آن جلوگیری کنند. یک آسیب‌پذیری یک ضعف در یک سیستم نرم‌افزاری است و یک سوءاستفاده حمله‌ای است که از آن آسیب‌پذیری برای به دست آوردن کنترل آن سیستم استفاده می‌کند. هنگامی که یک اکسپلویت اعلام می شود، اغلب فرصتی برای مهاجمان وجود دارد تا قبل از اعمال وصله امنیتی از آن آسیب پذیری سوء استفاده کنند. در این موارد می توان از یک سیستم پیشگیری از نفوذ برای جلوگیری از سریع این حملات استفاده کرد.

سندباکس (Sandboxing)

Sandboxing یک عمل امنیت سایبری است که در آن کدها را اجرا می‌کنید یا فایل‌ها را در یک محیط ایمن و ایزوله روی یک ماشین میزبان که محیط‌های عملیاتی کاربر نهایی را تقلید می‌کند، باز می‌کنید. Sandboxing فایل ها یا کدها را هنگام باز شدن مشاهده می کند و به دنبال رفتارهای مخرب برای جلوگیری از ورود تهدیدات به شبکه است. به عنوان مثال، بدافزار موجود در فایل‌هایی مانند PDF، Microsoft Word، Excel و PowerPoint را می‌توان قبل از اینکه فایل‌ها به کاربر نهایی ناشناس برسد، به‌طور ایمن شناسایی و مسدود کرد.

امنیت شبکه فرا مقیاس (Hyperscale)

فرامقیاس توانایی یک معماری فناوری برای بهبود و مقیاس بندی مناسب با اضافه شدن تقاضای بیشتر به سیستم است. این شامل توانایی ارائه و افزودن منابع بیشتر به سیستم است که یک شبکه محاسباتی توزیع شده بزرگتر را تشکیل می دهد. فرامقیاس نیز برای ساختن یک سیستم توزیع شده قوی و مقیاس پذیر بسیار مهم است. علاوه بر این، ترکیبی از مجازی سازی، ذخیره سازی، و لایه های محاسباتی یک زیرساخت در یک معماری است.

Hyperscale توانایی یک معماری برای مقیاس بندی مناسب است، زیرا تقاضای افزایش یافته به سیستم اضافه می شود. این راه حل شامل استقرار سریع و افزایش یا کاهش برای پاسخگویی به تغییرات در خواسته های امنیتی شبکه است. با ادغام دقیق منابع شبکه و محاسبات در یک سیستم نرم افزاری تعریف شده، می توان از تمام منابع سخت افزاری موجود در یک راه حل خوشه بندی به طور کامل استفاده کرد.

امنیت شبکه ابری

برنامه ها و داده های کاری دیگر منحصراً در یک مرکز داده محلی میزبانی نمی شوند. حفاظت از مرکز داده مدرن مستلزم انعطاف پذیری و نوآوری بیشتر برای همگام شدن با مهاجرت داده های کاری برنامه به فضای ابری است. راه‌حل‌های شبکه‌های تعریف‌شده با نرم‌افزار (SDN) و شبکه‌های گسترده تعریف‌شده توسط نرم‌افزار ( SD-WAN ) راه‌حل‌های امنیتی شبکه را در استقرار فایروال به‌عنوان سرویس (FWaaS) خصوصی، عمومی، ترکیبی و میزبان ابری امکان‌پذیر می‌کنند.

راه‌حل‌های امنیت شبکه تک سیستم گمبرون امنیت شبکه شما را بدون تأثیر بر عملکرد ساده می‌کند، رویکردی یکپارچه برای عملیات ساده ارائه می‌کند و شما را قادر می‌سازد تا برای رشد کسب‌وکار مقیاس‌بندی کنید.

مراجعه به: فعالیت ها / امنیت شبکه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه های ثبت شده

تا کنون دیدگاهی ثبت نشده است.